Posted on: 8 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada hirsiz görmek yakalamak iyiliğe kavuşacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, maddi güç sahibi olacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, insanlarla iç içe olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hirsiz görmek yakalamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada hırsız eve hırsız girdiğini görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir hırsız görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hırsız cin görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve hırsız girdi görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulur.

Rüyada işyerinde hırsız görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulur.

Rüyada hırsız ve silah görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada eve hırsız girmesi görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hırsız köpek görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment