Posted on: 21 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada hasta doktor görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalettir.

Rüyada hasta doktor gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Rüyada doktor ve hasta görmek iç açıcı sözlere, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına yorulur.

Rüyada hasta doktor görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işaret eder.

Rüyada hasta ve doktor görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, huzurun bozulacağına delalettir.

Rüyada doktor olmayan birini doktor olarak görmek sorunlarının günden güne azalacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta birinin doktor görmesi iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastane doktor hasta görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hasta birinin tekrar hasta olduğunu görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta olan birini hasta görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Leave a Comment