Posted on: 26 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada güvercini yakalamak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, aydınlığa çıkılacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercini yakalamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Rüyada güvercini yakalamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada haber güvercini rakiplerinin üzüleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercini sevmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev güvercini görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada güvercini korumak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada beyaz güvercini kurtarmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercini ölmüş görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada güvercini eline almak mutlu olacağına ve güleceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Leave a Comment