Posted on: 24 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada gümüş yüzüğün kararması pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzüğün kararması gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada gümüş yüzüğün kararması sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada gümüş yüzüğün kırılması özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada gümüş yüzüğün bol gelmesi hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada gümüş yüzüğün paslanması atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş yüzüğün çalınması dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada altın yüzüğün gümüş olması yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş yüzüğün eğilmesi yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzüğün taşının düşmesi ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalettir.

Leave a Comment