Posted on: 3 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada geriye doğru düşmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına, işlerin düzene gireceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada geriye doğru düşmek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmeniz gerekiyor.

Rüyada geriye doğru yürümek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geriye doğru düşmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada geriye doğru yüzmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada geriye doğru koşmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada geriye doğru saymak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada geriye doğru uçmak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işarettir.

Rüyada geriye doğru araba sürmek fakirlerin güleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla geriye gitmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment