Posted on: 23 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada gelinliğin üstüne siyah eşarp takmak sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, birçok ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gelinliğin üstüne siyah eşarp takmak gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Rüyada gelinliğin üstüne siyah eşarp takmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah pantolon giymek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğin üstüne hırka giymek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gelinliğin siyah olması huzurlu bir hayata adım atacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada gelinliğin altında siyah ayakkabı çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulur.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada gelinliğin üstüne olmaması işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, görmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek bir anda atılıma geçeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Leave a Comment