Posted on: 30 Haziran 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada gelin kemeri görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin kemeri gördüyseniz:

  • Hatırlatmaları biraz ertelemek daha doğru olabilir.

Rüyada gelin kemeri görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Rüyada kemeri sıkmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada emniyet kemeri çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kemeri sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker kemeri takmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada pantolon kemeri görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni pantolon kemeri görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada mavi erkek kemeri görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment