Posted on: 4 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada fasulye hasadı emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine işarettir.

Rüyada fasulye hasadı gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgileri gerçekliğini kontrol etmeden dikkate almamalısınız.

Rüyada fasulye kuru fasulye görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada fasulye görmek yeşil fasulye elindeki imkânları seferber edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye görmek kuru fasulye çekilen zahmetin çoğalacağına, önün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye yeşermesi ona kavuşacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı fasulye göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işarettir.

Rüyada fasulye kusmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada fasulye hasadı güzel haberler alacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye gör en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Leave a Comment