Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada evin duvarlarını siyah görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, duygularının karşılık göreceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada evin duvarlarını siyah gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararlarla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada evin duvarlarını siyah görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada evin duvarlarını görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada evin duvarlarını yıkmak ekmeğinin kesilmeyeceğine, çok para kazanacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarlarını yenilemek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada evin duvarlarını küflü görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını beyaz görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını boyatmak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını mavi görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment