Posted on: 26 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ev çizdiğini görmek hastalıkların son bulacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, çok hayırlı şeylere, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev çizdiğini gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Rüyada ev çizdiğini görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık çizdiğini görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yıldız çizdiğini görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada cami çizdiğini görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işarettir.

Rüyada ağaç çizdiğini görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına işaret eder.

Rüyada kelebek çizdiğini görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada zeytin çizdiğini görmek kalbinin küt küt edeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada resim çizdiğini görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Leave a Comment