Posted on: 3 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eski sevgilinin elimi tutması endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, özel hayatının renkleneceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin elimi tutması gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi veya konuşmaları manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgilinin elimi tutması sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin elimi öpmesi dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin elimi tutması kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, işlerin sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilim elimi öptü rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilim elimi tuttu fesat ve kötü kimselerden olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisiyle arkadaş olmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisiyle konuşmak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, kar sağlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin eski nişanlısını görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment