Posted on: 5 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eski işyerini ziyaret huzurlu bir insan olacağına, malların artacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işarettir.

Rüyada eski işyerini ziyaret gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada eski işyerini ziyaret çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada eski işyerini temizlemek zarar verici olaylar yaşanacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada eski işyerini boş görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada eski işyerini görmek diyadin sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, insanların yolunu aydınlatacağına alamet eder.

Rüyada eski işyerini tadilatta görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada eski işyerini patronu görmek sorunların günden güne daha da artacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada babanın eski işyerini görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, işlerin sürekli artacağına delalettir.

Rüyada eski işyerini ve patronu görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına tabir olunur.

Leave a Comment