Posted on: 24 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eski iş arkadaşıyla konuşmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski iş arkadaşıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada eski iş arkadaşıyla çalışmak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski iş arkadaşıyla konuşmak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşıyla karşılaşmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşıyla sarılmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada eski okul arkadaşıyla konuşmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla tanışmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla evlenmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla öpüşmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işaret eder.

Leave a Comment