Posted on: 3 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir ettirmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı tamir etmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta inanılır.

Rüyada yırtık ayakkabıyı tamir ettirmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada eski ayakkabıyı birine vermek parasının her zaman bereketli olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski ev tamir etmek maddi anlamda zayıflayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir evin tamir edilmesi zahmetli bir işin sona ereceğine, kısmetlerinin artacağına inanılır.

Leave a Comment