Posted on: 5 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eşini askerde ziyaret etmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntıya düşüreceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada eşini askerde ziyaret etmek gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Rüyada eşini askerde ziyaret etmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi askerde ziyaret etmek hem işinde başarılı olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada eşini hapiste ziyaret etmek çok büyük üzüntü duyacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşini ziyaret etmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini askerde görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini cezaevinde ziyaret etmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerde duş almak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet eder.

Rüyada askerde kaybolmak her işinde hayırla karşılaşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment