Posted on: 1 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada emanet aldığını görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalettir.

Rüyada emanet aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Rüyada emanet aldığını görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada emanet para itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada emanet istemek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada emanet edilmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada emanet eşya girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada emanet motor rahata ereceğine, ferahlayacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada emanet bebek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine alamet eder.

Rüyada emanet bir şey almak terfi alacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine alamet eder.

Leave a Comment