Posted on: 8 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada el çiçeği görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına inanılır.

Rüyada el çiçeği gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Rüyada nevruz çiçeği büyük tartışmaların yapılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada nergis çiçeği iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçeği görmek başarılı adımlar atacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada açelya çiçeği rakipsiz hale geleceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada çiçeği koparmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada erik cicegi rahatlığa ereceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine işarettir.

Rüyada limon çiçeği ailesini hem gururlandıracağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada lale çiçeği çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına inanılır.

Leave a Comment