Posted on: 7 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada duvara asılı et görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada duvara asılı et gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Rüyada duvara asılı et görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, herkesin yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada duvara asılı ayna görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalet eder.

Rüyada duvara asılı bebek görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara asılı gelinlik görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada duvara asılı ekmek görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına işaret eder.

Rüyada duvara asılı halı görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalettir.

Rüyada duvara taş atmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.

Leave a Comment