Posted on: 5 Temmuz 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada devlet büyüğünün karısını görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, itibarını zedeleyeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün karısını gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğünün karısını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünün öpmesi yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünün oğlunu görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünün arabasına binmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün ağladığını görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada devlet büyüğünün elini tutmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, haksızlıklara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün evlendiğini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün ziyarete gelmesi işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Leave a Comment