Posted on: 18 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada devlet büyüğü tarafından öpülmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, borçlanılacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğü tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Rüyada devlet büyüğü tarafından öpülmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğü tarafından dövülmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir devlet büyüğü görmek programların ve projelerin tutmayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğü ile çay içmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, sahip olacağı malın faazlalığına delalettir.

Rüyada devlet büyüğü ile yatmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğü ile kucaklaşmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğü ile şakalaşmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü eve gelmesi sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine inanılır.

Leave a Comment