Posted on: 19 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada dalda yeşil elma görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işarettir.

Rüyada dalda yeşil elma gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Rüyada dalda yeşil elma görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dalda elma görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada dalda elma toplamak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada dalda kırmızı elma görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada dalda yeşil erik görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet eder.

Rüyada dalda elma her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ağacından yeşil elma koparmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Rüyada dalda yeşil fasulye görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, adından konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment