Posted on: 28 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada çocuğunun cinsel tacize uğradığını görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, rızkının bollaşacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun cinsel tacize uğradığını gördüyseniz:

  • Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun cinsel tacize uğradığını görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunun cinsel tacize uğradığını görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun tacize uğradığını görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinsel tacize uğradığını görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet eder.

Rüyada birinin cinsel tacize uğradığını görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunun tacize uğradığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine inanılır.

Rüyada tacize uğradığını görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun tacize uğradığını görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment