Posted on: 14 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada çocuğunu kurtarmaya çalışmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, karşılıksız bırakmayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kurtarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Rüyada çocuğunu kurtarmaya çalışmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada can kurtarmaya çalışmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada birini kurtarmaya çalışmak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada balığı kurtarmaya çalışmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak büyük borçlar alınacağına, işlerinin yarım kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek kurtarmaya çalışmak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin canını kurtarmaya çalışmak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Leave a Comment