Posted on: 19 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada çiçeğin uzaması kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kendini her konuda geliştireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulur.

Rüyada çiçeğin uzaması gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Rüyada çiçeğin uzaması insan içine çıkmak istemeyeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çiçeğin filizlenmesi iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada çiçeğin kök salması çok üst mevkilere yükseleceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçeğin koparılması çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçeğin böceklenmesi rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada evdeki çiçeğin kırılması girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçeğin saksısını değiştirmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçeğin açmasını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment