Posted on: 1 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ceket vermek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, mekân değiştireceğine, rızkının çeşitleneceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceket vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Rüyada ceket üstüne ceket giymek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada gri ceket üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Rüyada ceket bakmak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, şansın kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceket satmak allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yün ceket almak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın ceket kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol ceket giymek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına işarettir.

Rüyada mor ceket görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment