Posted on: 26 Ağustos 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada catıdan su akması deyim yerindeyse paranın pul olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, sorunların üstüste geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada catıdan su akması gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarının seni hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısın.

Rüyada catıdan su akması yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, maddi zararını karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan kaçmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan eve girmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada çatıdan su damlaması maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan girmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan zıplamak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada çatıdan taş atmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan kar temizlemek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment