Posted on: 22 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada çatı arası görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada çatı arası gördüyseniz:

  • Sosyal yaşantınızda daha önce yaşadığınız kötü tecrübeleri çevrenize sürekli anlatarak onları umutsuzluğa sevketmekten vazgeçin.

Rüyada çatı arası görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada çatı arası bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatı yıkamak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teneke çatı hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine işarettir.

Rüyada çatı değiştirmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hastalıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı açılması bol şanslı bir döneme girileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada eve çatı yapmak manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada çatı sökmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment