Posted on: 17 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada çanta taşıdığını görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Rüyada çanta taşıdığını gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmanız sözleri ilgilendiren kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada çanta taşıdığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine alamet eder.

Rüyada birinin çanta taşıdığını görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işarettir.

Rüyada siyah çanta taşıdığını görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, maddi gücünün eksileceğine alamet eder.

Rüyada çanta içinden çanta çıkması çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çanta içine çanta koymak işlerin yoluna gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada bir şey taşıdığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yün taşıdığını görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret eder.

Leave a Comment