Posted on: 6 Temmuz 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada buz tutmuş havuza görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, resmi bir göreve getirileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş havuza gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Rüyada buz tutmuş havuza görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş havuza düşmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada buz tutmuş havuza girmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş yer darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada buz tutmuş araba başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş havuz zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada buz tutmuş dere kurtuluşa ereceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş et görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Leave a Comment