Posted on: 4 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada büyük alıç görmek adaletin geleceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük alıç gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada büyük alıç görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada alıç istemek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada alıç toplamak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, rahatın yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alıç çiçeği görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada alıç ağacı dikmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil alıç görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Rüyada alıç görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada alıç meyvesi sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına alamet eder.

Leave a Comment