Posted on: 23 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada boş fındık kabuğu görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, fakirlerin güleceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş fındık kabuğu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Rüyada fındık kabuğu temizlemek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada fındık kabuğu görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada boş fındık kabuğu görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil fındık kabuğu görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına yorulur.

Rüyada fındık kabuğu toplamak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada fındık kabuğu görmek ne anlama gelir zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalettir.

Rüyada fındık kabuğu süpürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fındık kabuğu yakmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Leave a Comment