Posted on: 30 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada böbreğinin çalınması rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, karşılığını bulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbreğinin çalınması gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada böbreğinin çalınması hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun böbreğinin alındığını görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin böbreğinin alındığını görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada böbreğinin çıktığını görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalettir.

Rüyada başkasının böbreğinin alındığını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret eder.

Rüyada böbreğinin düştüğünü görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada böbreginin alındığını görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Leave a Comment