Posted on: 21 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada birisinin yüzüne bakmamak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada birisinin yüzüne bakmamak gördüyseniz:

  • İletişim trafiği ani fikir değişikliklerine neden olabilir.

Rüyada birisinin yüzüne su atmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Rüyada birisinin yüzüne tükürmesi hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisinin yüzüne bakmamak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisinin yüzüne toprak atmak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada birisinin yüzüne işediğini görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işarettir.

Rüyada birisinin yüzüne işemesi geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada birisinin yüzüne tükürdüğünü görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada birisinin yüzüne tükürmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hayırlı kapılar açılacağına alamet eder.

Leave a Comment