Posted on: 6 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada birinin kendini öpmesi hoş muhabbette olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kendini öpmesi gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Rüyada birinin kendini yıkaması insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin kendini kesmesi şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine inanılır.

Rüyada birinin kendini öpmesi çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, canın sıkılacağına alamet eder.

Rüyada birinin kendini vurduğunu duymak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kendini astigini duymak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kendini asması huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kendini hamile görmesi zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinin kendini öldürdüğünü görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Leave a Comment