Posted on: 16 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada birinin eline kusmak borçlarının kapacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline kusmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Rüyada birinin eline sıçmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin eline tutmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada birinin eline su dökmesi doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline çiş yapmak kem gözlere geleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin eline kusmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin eline bebek vermek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet eder.

Rüyada birinin eline kına görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada birinin eline iğne batırması imza ve söz yetkisi edineceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment