Posted on: 20 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir sürü jelibon görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü jelibon gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Rüyada bir sürü jelibon görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Rüyada mavi jelibon görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı jelibon görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine inanılır.

Rüyada bakkaldan jelibon almak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, dönülmez yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada renkli jelibon yemek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil jelibon yemek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada jelibon yemek hedeflerini tutturamayacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada marketten jelibon almak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment