Posted on: 18 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada beyaz parke görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz parke gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Rüyada beyaz parke görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz laminant parke görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parke yol görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalettir.

Rüyada parke seçmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada parke taş görmek çok güzel günler göreceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada parke giymek pek çok fırsatı kaçıracağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada askeri parke giymek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada parke taşlı yol görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment