Posted on: 6 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada beyaz demir para görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, dünya malının çoğalacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz demir para gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Rüyada beyaz demir para görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kağıt para verip demir para almak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada demir para görmek bozuk para yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para demir para görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para ve demir para görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına işarettir.

Rüyada bozuk para demir para görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir para ve kağıt para görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulur.

Rüyada demir para çalmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Leave a Comment