Posted on: 3 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada başka yerde deprem olduğunu duymak alınganlıkların hasıl olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, işinde en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada başka yerde deprem olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenize yardımı dokunabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada başka yerde deprem olduğunu duymak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir yerde deprem olduğunu görmek yüklü siparişler alacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Rüyada başka şehirde deprem olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin evinde deprem olduğunu görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka yerde deprem görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalettir.

Rüyada başka bir yerde olduğunu görmek ileri gideceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işarettir.

Rüyada bir yerde deprem olduğunu duymak fakir çocukları giydireceğine, mutluluk bulacağına yorulur.

Rüyada başka bir evde deprem olduğunu görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine yorulur.

Leave a Comment