Posted on: 6 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada asfalta basmak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada asfalta basmak gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Rüyada asfalta yatmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asfalta basmak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek işarettir.

Rüyada asfalta batmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asfalta yürümek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asfalta çıkmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asfalta düşmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Leave a Comment