Posted on: 25 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada arkadaşının seni korkuttuğunu görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, geçimin kolaylaşacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının seni korkuttuğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlardan öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada arkadaşının seni korkuttuğunu görmek isminden sıkça söz ettireceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin seni korkuttuğunu görmek allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada şeytanın seni korkuttuğunu görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının korkuttuğunu görmek hayallerinin gerçek olacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinin seni korkuttuğunu görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni korkuttuğunu görmek kudretinin yerine geleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada annenin seni korkuttuğunu görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına yorulur.

Rüyada birini korkuttuğunu görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment