Posted on: 9 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada arkadaşın işediğini görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın işediğini gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Rüyada arkadaşın işediğini görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada başkasının işediğini toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Rüyada işediğini hissetmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yeni işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada işediğini görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek işediğini çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına işediğini ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tavuğun işediğini görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada banyoda işediğini görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalet etmektedir.

Leave a Comment