Posted on: 13 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada arkadaşımı zayıflamış görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, şifa bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşımı zayıflamış gördüyseniz:

  • Aslında olan pek çok şeyin geçerli bir nedeni var.

Rüyada arkadaşımı zayıflamış görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıflamış olmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımı öldürdüler ekonomik olarak darlığa düşeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşımı gördüm elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşımı kaybetmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada arkadaşımı vurdular işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımı bıçakladım yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşımı aramak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment