Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada arkadaşım düştü işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşım düştü gördüyseniz:

  • Partnerinizin maddi durumunu ilgilendiren ani olaylar da söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşım yaralandı yetenekleri ile ön plana çıkacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada arkadaşım aglıyordu gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşım düştü herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşım ölmüş herhangi bir zarara uğranmayacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşım hamileydi yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşım kaçırıldı saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kötü günlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşım ev almış sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşım telefonumu kırdı başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulur.

Leave a Comment