Posted on: 8 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada altın gömü görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın gömü gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Rüyada altın gömü görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın gömü aramak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ruhunun dinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın gömü bulmak hep dinç ve genç kalacağına, düşmanlarla beraber oturmaya işarettir.

Rüyada gömü altın bulmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir gömü altın bulmak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın gömü bulmak ne demek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın gömü çıkarmak aksi takdirde çok üzüleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömü bul iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment