Posted on: 27 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada alnın şişmesi her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, huzurunun eski haline döneceğine alamet eder.

Rüyada alnın şişmesi gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Rüyada alnın delinmesi uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada alnın şişmesi dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada alnın kaşınması büyük bir üne sahip olunacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada alnın yanması başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnın morarması çok büyük sorunlar yaşanacağına, zenginliğe yorulur.

Rüyada alnın yarılması makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada alnın genişlemesi elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada alnın kıllanması ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret eder.

Leave a Comment