Posted on: 17 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ailene sigara içtiğini söylemek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ailene sigara içtiğini söylemek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ailene sigara içtiğini söylemek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Rüyada tabirleri sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada sigara içtiğini söylemek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalettir.

Rüyada sigara içtiğini görmek koyu sohbetler edeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Rüyada birinin sigara içtiğini söylemesi aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada arkadaşla sigara içtiğini görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment