Posted on: 9 Nisan 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ağzından boncuk çıkarmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada ağzından boncuk çıkarmak gördüyseniz:

  • Hukuki, anlaşmalar bazında ya da maddi konularda yapacağınız çalışmalarda iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada ağzından boncuk çıkarmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, zorluklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından boncuk dökülmesi yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin ağzından boncuk çıkarmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, insanların hayır dualarını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk boncuk ağlamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada boncuk boncuk kar görmek alkış alacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada boncuk boncuk terlemek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada pul boncuk daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor boncuk mallarını ve makamını garantileyeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment