Posted on: 2 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ağızla balık tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada ağızla balık tutmak gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ağızla balık tutmak itibarını geri kazanacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet eder.

Rüyada ağızla kavga etmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Rüyada balık temizlerken içinden balık çıkması büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada balık elle balık yakalamak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada balık canlı balık görmek sarsılacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık görmek balık tutmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık tutmak balık görmek daha bir sevileceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada balık balık görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işarettir.

Leave a Comment