Posted on: 14 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Karar yazarı Elif Çakır, muhalefet partilerinin AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı her geçen gün “samimiyet” konusunda köşeye sıkıştırdığını söyledi.
Elif Çakır, bugünkü “Erdoğan’ın samimiyet sınavı” başlıklı köşe yazısında Cumhurbaşkanı’nın geçen günlerde söylediği “Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun Allah’ın izniyle olmayacağı bir Türkiye’yi biz hallederiz. Bunu biz yaparız. Şu an itibariyle onun hazırlığı içindeyiz” şeklindeki ifadeyi anımsattı.
Çakır, şunları yazdı:
Bugün ortaya çıkan tablonun sorumlusu kim? Devletin bütün kurumlarının çökmesinin, yolsuzluğun devletin neredeyse bütün kurumlarını sarmasının, yoksulluğun, işsizliğin, rüşvet zincirinin Beştepe’ye kadar uzanmasının sorumlusu kim? Ülkemizde her üç vatandaştan birinin işsiz olmasının sorumlusu kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan kime söylüyor? Kendisini nerede görüyor?Konuşmasının içeriğine dair birçok şey söylenebilir ama ben Sayın Erdoğan’ın konuşmasında ayrıca bir ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12376254/elif-cakir-erdogan-her-gecen-gun-daha-fazla-koseye-sikisiyor

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12376254/elif-cakir-erdogan-her-gecen-gun-daha-fazla-koseye-sikisiyor

Leave a Comment